Julen er både hjerternes og lysenes fest!

Luk julestemningen indenfor OG udenfor med SMART+ fra LEDVANCE.
Vi har et bredt sortiment, der gør det prisbilligt og nemt at skabe den perfekte julehyggestemning!

Dit hjem er i forvejen hyggeligt. Det er der, du slapper af. Det er der, du er sammen med dine kære. Det er der, du gerne vil have den helt rigtige julestemning. Nu kan du gøre det smart og prisbilligt! Med SMART+ fra LEDVANCE kan du gøre lyset intelligent, så det automatisk tænder, slukker og dæmpes, når det passer dig. Køber du RGB-lyskilder, kan du vælge mellem 16 mio. farver og justere farven, så julestemningen er få tryk på din telefon væk!

SMART+ fra LEDVANCE  fås til bluetooth, wifi og Zigbee. Du henter bare den gratis app, og så er du klar til hurtigt og intuitivt at opsætte den ideelle julebelysning til dig og dit hjem. Virker med Philips Hue, Amazon Alexa, Samsung SmartThings, og du kan stemmestyre det med Google Assistant eller Amazon Alexa.

Der er intet som varm, rolig belysning til at skabe den helt rigtige julehygge. Med SMART+ lyskilder fra LEDVANCE med Tunable White og/eller SUN@HOME kan du indstille lyset til 2000 Kelvin, som er en varm hvid. SUN@HOME har også den fordel, at det tilpasser sig din naturlige døgnrytme, så du får energisk, hvidt lys, når du skal præstere om dagen, og hyggeligt, varmt lys, når du skal slappe af efter juleshoppingen.

Indbydende, varmt lys til at koble af i ….
… og farverigt lys til at ændre stemningen med et klik.

Du kan også vælge en RGBW-lyskilde, som også har den varme hvide sammen med de 16 mio. farver. Flere lyskilder kan spille op til hinanden og lave den perfekte effekt. Du kan også lave automatiseringer – fx kan det være, du vil have, at lyset skal blive varmt gulligt, når det begynder at sne? Eller at lyset i huset skal tænde, når du triller ind ad indkørslen? Måske du vil have, det skal se ud, som om der er nogen hjemme, mens du fejrer jul hos andre? Det er intet problem med SMART+, du kan indstille og planlægge dit lys på forhånd eller gøre det på farten.

Er du mere til traditionelle lyskilder, skal du se på vores VINTAGE 1906 lamper og pærer, der med deres design og udformning giver dit hjem et hyggeligt look, og passer perfekt til de nordiske mørke vinterdage og hygge indenfor.

Julen når også ud i haven, på terrassen eller på altanen med udendørs SMART+ lys fra LEDVANCE. Her kan du med vores plug gøre ”dumme” lyskilder og andre ting, der kræver strøm udenfor, intelligente. Du sætter dem bare i stikket, og via appen tilpasser du indstillingerne, så det er lige efter dit (jule-)hjerte. Det kan fx være, du gerne vil have, at lyset skal tænde udenfor, når solen går ned? Eller skal lyse blåligt, når det sner? Kun din fantasi sætter grænser!

Skab stemning omkring hjemmet med farver.

Med vores SMART+ RGB-lyskilder såsom SMART+ WIFI NEON FLEX RGBW og SMART+ WIFI GARDEN SPOT WALL & SPIKE til udendørs brug fra LEDVANCE kan du nemt indstille lyset, som du vil, i alle verdens farver. Måske lyskæden skal være rød? Og lampetterne ved hoveddøren skal lyse gran-grønt? Med LEDVANCE-appen kan du lege med lyset, som du vil, og det kan bruges hele året: måske til sommer til havefesten? Eller til halloween, når ungerne råber ”slik eller ballade” ved hoveddøren, skal de mødes med uhyggeligt orange lys?

LEDVANCE udendørslys kan bruges hele året; til sommerfesten, halloween, jul …

Skriv en kommentar