Gør dit hjem intelligent med SMART+ fra LEDVANCE

Du har hænderne fulde og skal have sat frostvarerne på køl. Lyset behøver du ikke spekulere på. Det har du sat til at tænde, når du nærmer dig, eller du giver en stemmekommando.

Gør dit hjem intelligent med SMART+ fra LEDVANCE

Lyset tænder i huset, når du triller ind ad indkørslen. Eller når solen går ned, tænder lamperne langsomt op, så efter en halv time er hele huset oplyst og klar til en hyggelig aften hjemme. Når det er tid til at gå i seng, dæmpes lyset og gør dig og huset klar til at lukke ned for natten. Alt sammen uden at du løfter en finger.
Til sommer kommer naboerne over til grillaften, og du har allerede lagt tæpperne frem til at hygge udenfor, mens mørket falder på. Og mens mørket falder på, tændes lamperne udenfor og hyggeligt lys på buskene og omkring jer forlænger den hyggelige aften. Mulighederne er uendelige med SMART+ belysning fra LEDVANCE, og intuitivt og prisbilligt kan du opgradere dit hjem til et smart home.

Sommeraftenen kan hurtigt blive farverig med SMART+

Hvad er SMART+?

SMART+ fra LEDVANCE er en omfattende serie af pærer og lamper, der hurtigt og nemt gør det dumme hjem smart. Det vil sige, at du med en app eller stemmen styrer belysningen ude og inde, og at du med et par swipes i appen kan sætte automatiseringer til. Det kræver ikke andet, end at du skifter dine pærer og lamper ud med SMART+, så er du med. Og det gode er, at pærerne samtidigt holder rigtigt længe. Hvis du vælger pærer med farver (RGBW-pærer), får du 16 mio. farver, du kan lege med, når du vil prøve noget nyt. Belysning i en varmere hvid kan være pragtfuld at vågne op til, mens en koncentreret hvid er optimal til at arbejde på hjemmekontoret. Et orange skær til middagsselskabet kan sætte prikken over i’et på stemningen. Prøv dig frem, og se, hvad der fungerer for dig. Du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel belysning kan gøre!

Disse billeder sætter det naturligvis på spidsen, hvad lyset kan gøre, men det er virkelig sjovt at slippe legebarnet løs.

Hvordan fungerer SMART+?

Du kan få SMART+ fra LEDVANCE, som kører over dit trådløse netværk derhjemme (wi-fi), som kører over Bluetooth, eller som kører over en bridge (Zigbee). Du kan koble dine SMART+ pærer og lamper fra LEDVANCE til fx din Philips Hue, Amazon Alexa, Samsung SmartThings, så det hele taler sammen. Og stemmestyringen foregår med Google Assistant eller Amazon Alexa.
Når du først har sat det op, er det nemt at navigere rundt i.

Det er nemt og intuitivt at styre lyset med appen.

Hvor kan jeg få SMART+?

Du kan købe SMART+ fra LEDVANCE i førende byggemarkeder og online. Og sortimentet er stort! Du kan købe pærer i alle former og typer. Du kan købe lysbånd til under skabene, langs loftet, eller hvor end du gerne vil have diskret, men stemningsfuld belysning. Du kan få spots, væglamper, læselamper, udendørslamper eller plugs, du kan tilslutte din ”dumme” yndlingslampe eller den udendørsbelysning, du allerede har, og på den måde gøre dit lys smart. Klik ind på https://www.ledvance.dk/forbruger/smart, og se vores verden af muligheder.

Du kan få smart home både ude og inde med LEDVANCE SMART+ – og det til færre penge end andre steder.

SUN@HOME – lys du kan mærke

Luk solens lys indenfor med SUN@HOME

Lys, der får dig til at koble af. Det hele i samme lyskilde. SUN@HOME er en ny SMART+ produktserie fra LEDVANCE, der tilpasser sig din naturlige døgnrytme. Med SUN@HOME lys er du klar til en produktiv dag med koncentreret, hvidt lys, der holder dig aktiv og energisk. Når det er tid til at slappe af, dæmper SUN@HOME lyset, filtrerer det blå lys fra og giver det hvide lys en varm glød. På den måde bliver din krop naturligt klar til natten med bedre og sundere nattesøvn til følge.

SUN@HOME følger dig hele dagen.

SUN@HOME har en fantastisk farvegengivelse. Hvor almindelige pærer har en RA-værdi på 80, har SUN@HOME en RA-værdi på 95. Til sammenligning har solens lys en RA-værdi på 100, så SUN@HOME er så tæt på, du kan komme. Oveni er SUN@HOME produkterne belagt med en særlig coating, som dræber bakterier og vira og opfrisker luften helt naturligt. Sortimentet spænder bredt; du kan få pærer og lamper lige til dit behov. Se mere her

SUN@HOME har et bredt sortiment til brug i alt fra køkkenet, stuen eller hjemmekontoret.