Lys over land, stadion eller parkeringsplads? LEDVANCE lancerer nyt højlumen-armatur til semi-professionel stadionbelysning og store udendørsområder.

Lys over land, stadion eller parkeringsplads? LEDVANCE lancerer nyt højlumen-armatur til semi-professionel stadionbelysning og store udendørsområder

Af LEDVANCE Marketing

Fleksibilitet, kraft og stabilitet er kerneværdierne, når fx et stadion, en stor byggeplads eller en hangar skal lyses op. Her har LEDVANCE den rigtige løsning. Floodlight MAX-serien fra LEDVANCE består af højt-ydende LED-projektører, som er særdeles velegnede til semiprofessionel stadionbelysning og store udendørsområder som fx belysning af flyvepladser, udendørs arbejdspladser eller sportsområder. Armaturerne kan modstå dansk vind og vejr og er samtidigt så fleksible, det kan bruges praktisk talt alle steder.

Optiske egenskaber

Armaturerne er bygget op af fleksible moduler med en effekt på hvert 300 watt/41.000 lumen, hvor den mindste model leveres med to moduler, og den største med fire moduler – altså op til hele 164.000 lumen. Udover at være enormt kraftfulde kommer armaturet også med fire forskellige optiker, som dækker de flestes behov: symmetrisk 10°, 30° og 60° samt asymmetrisk 50° x 110°.

Floodlight MAX leveres med 5700 Kelvin farvetemperatur, som giver et klart, hvidt lys. Til armaturet er der udviklet en højkvalitets-driver, som også sikrer, at flimmerniveauet maksimalt når op på 5 %, hvilket garanterer perfekte vilkår på arbejdspladser, fodboldbaner og store parkeringsområder.

Design og materiale

Floodlight MAX fås i tre størrelser med helt op til 137 lm/W, som sikrer en god økonomisk investering. Armaturhuset er udført i hvidt pulverlakeret aluminium (RAL 9006), som er specielt udviklet til de danske vejrforhold med 500-timers salttågetest (C4-beskyttet).

Armaturerne passer ud af kassen på maste med 48 – 60 mm diameter. Dertil kan der tilkøbes ekstra tilbehør til 42 mm maste (4058075552579) og 76 mm maste (4058075552531). Streetlight Flex designet så fleksibelt, at armaturhovedet både kan installeres på vandret- og lodret monterede maste, og hældningen kan vinkles +/- 15 grader.

Når armaturet skal installeres eller serviceres, åbnes det nemt uden brug af værktøj, hvorefter forsyningsspændingen automatisk afbrydes, og der kan arbejdes sikkert på armaturet.

Læs mere her.

Tekniske specifikationer

 • 5 års garanti
 • Meget lang levetid (L90/B10): Op til 100.000 timer (ved 25°C).
 • Transientbeskyttelse: op til 10 kV (L/N-PE)
 • Beskyttelsesklasse: II
 • Op til 24.450 lumen
 • Op til 155 lm/W
 • Farvegengivelse: Ra>70
 • Lav flimmer
 • Kapslingsklasse: IP66
 • Slagfasthed: IK08
 • -30 to +50°C omgivelsestemperatur
 • Godkendelser: CE, CB, EAC, ENEC (ENEC+ under udarbejdelse)

På forespørgsel kan Floodlight Max leveres med NEMA- eller Zhaga-udtag, DALI driver med CLO-funktion (Constant Lumen Output), natdæmpning, forud-installeret kabel, anden optik eller hvad der ellers måtte kræves til dit belysningsprojekt.

Vil du vide mere?

Vi står klar til at hjælpe dig

Hos LEDVANCE står vi klar til at hjælpe dig med alt fra tekniske spørgsmål til detaljeret projektering og lysberegning. Tag fat i en af vores medarbejdere, eller kontakt os via:

pro-ledvance.dk/projektberegning

Skriv en kommentar