FULD FART TIL DET BEDSTE RACERLYS

FULD FART TIL DET BEDSTE RACERLYS

Case: RACEHALL COPENHAGEN, DANMARK

Det helt rigtige lys er alfa og omega for sikkerheden og køreoplevelsen, når 36 gokarts ræser samtidigt gennem 22 sving fordelt på 1.200 meter

Acceleration, adrenalin, koncentration. Gokartkørsel på maks. hastighed kræver den bedste belysnings-løsning. Hvis lyset ikke er ensartet, eller der ikke er nok lys, hvis det flimrer eller skaber stroboskop-effekt, kan det have alvorlige konsekvenser.

RACEHALL Copenhagen byggede for nylig den største indendørs racerbane til gokarts. LYSKONCEPT, der ledede RACEHALL-belysningsprojektet, og LEDVANCE arbejdede tæt sammen for at leve op til udfordringen med alle kravene fra EN 12193 til sportsbelysning og RACEHALLs egne ønsker.

Løsningen: HIGH BAY

200 HIGH BAY 95 W-armaturer med 13.000 lumen og en spredning på 90° fra LEDVANCE var den perfekte løsning til at skabe et kraftigt og ensartet lys over gokartbanen uden flakken. I restauranten og i mødelokalerne valgte vi 115 PANEL 600-armaturer fra LEDVANCE med lav blænding (UGR<19) til grundbelysning for at skabe en oplyst og velkommende atmosfære.

Toiletter og gangarealer blev udstyret med DOWNLIGHT ALU-armaturer, og til værksteder til gokarts satte vi LINEAR ULTRA OUTPUT-armaturer op for at skabe et godt arbejdslys. Facadens røde farve får en ekstra glød med LED-STRIPS fra LEDVANCE.

LEDVANCE har været en god sparringspartner til RACEHALL-projektet og supporterede med know-how og lysdesign, så vi i fællesskab kunne finde den bedste løsning til min kunde

Henrik Kristensen, Managing Director, LYSKONCEPT

Fordelene: Optimale forhold

I RACEHALL Copenhagen stræber de efter at give den ultimative gokart-ræs-oplevelse. De optimale lysforhold sikrer de bedste vilkår for kørerne og gør oplevelsen endnu bedre. For at gøre kundeoplevelsen komplet blev lyset i de tilstødende faciliteter designet, så det underbygger den unikke stemning i RACEHALL.

LEDVANCE PANEL 600-armaturer giver basislyset, og LINEAR COMPACT fra LEDVANCE bruges på bordets sider som dekorativ effekt.

LEDVANCE bistod i lysplanlægningen og med teknisk know-how gennem hele projektet.

  • Kunde: Racehall København A/S
  • Belysningsspecialist: Lyskoncept ApS
  • Foto: Norddahl & Co. ApS
RACEHALL, der er verdens største indendørs gokart-racerbane, bliver oplyst med LEDVANCE LED-armaturer

Skriv en kommentar