ZIGBEE-TEKNOLOGI

FÅ ET HJEM, DER TÆNKER SELV.

FRA ALMINDELIGT LYS TIL INTELLIGENT BELYSNING

Komplet frihed til at styre din belysning, som det passer dig – fra hele verden og i millioner af farver. Lyskontakten er altid lige ved hånden.

HJEMMET DER TÆNKER SELV

Forestil dig et hjem, som tænker selv. Et hjem som hele tiden er et skridt foran dig, og som hele tiden tilpasser sig dine ønsker.

Du bliver vækket af et blødt lys, som langsomt bliver kraftigere og kraftigere. Mens du gør dig klar, har kaffemaskinen allerede brygget morgenkaffen, og når du skænker den første kop, tænder radioen automatisk. Børnene vækkes automatisk 30 minutter senere, så du har haft tid til at nyde den første del af morgenen i fred og ro.

Når du kommer hjem igen, er lyset allerede tændt, inden du træder ind af døren. Lysstyrke og farvenuancerne tilpasses tidspunktet på døgnet, så du aldrig bliver blændet om natten eller mangler lys om dagen.

Alt dette og meget mere er muligt med det rigtige setup. ZigBee er for dig, som ønsker fuld fleksibilitet og frihed i dit smarte hjem.

LEDVANCE SMART+ ZigBee-enhederne er udviklet specielt til styring via en gateway. Det gør dem til den ideelle løsning for alle, der ønsker at få mest muligt ud af sin smart-løsning og gerne vil kombinere lys, lyd, varme, sikkerhed og meget mere i et omfattende Smart Home-system.

Kommunikationen foregår via ZigBee 3.0 trådløs mesh-teknologi, som betyder, at LEDVANCE produkter snakker sammen med andre producenters Smart Home-produkter. Jo flere Smart-enheder du har i dit hjem, jo stærkere og mere stabil kommunikation får du mellem dine enheder.

Vi anbefaler at benytte én af følgende partnergateways:
– Bosch Smart Home
– Samsung SmartThings
– Amazon Echo Plus

Det er dog også muligt at benytte andre tredjeparts gateways som Philips Hue, Deconz og andre.

Kontakt os gerne, hvis du har brug for uddybende information.